De ce miros urât prosoapele de bucătărie! Scapă de pete cu 1 singur ingredient

10 07. 2024, 11:55

De ce miros urât prosoapele de bucătărie! Scapă de pete cu 1 singur ingredient pe care sigur îl ai în casă!

Ce să pui în apa în care speli prosoapele de bucătărie. Toate petele și mirosul neplăcut vor dispărea pe loc. Ai nevoie de un singur ingredient din bucătăria ta și vei avea din nou prosoape curate.

Ce să pui în apa în care speli prosoapele de bucătărie: bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul de sodiu are proprietăți excelente pentru îndepărtarea celor mai dure pete de pe țesături. Curăță, dezinfectează și albește țesăturile.

Iată ce trebuie să faceți pentru a curăța prosoapele de bucătărie cu bicarbonat de sodiu:

  • Pune prosoapele și lavetele în mașina de spălat și adaugă 3 linguri de bicarbonat de sodiu în sertarul pentru detergent.
  • Programați un ciclu scurt de spălare la o temperatură ridicată, de preferat 90 de grade. Apa fierbinte, împreună cu bicarbonatul, va elimina bacteriile prezente.
  • Nu uitați să le scoateți din mașina de spălat, imediat ce ciclul de spălare este terminat. Lăsarea țesăturilor în mașina de spălat pentru o lungă perioadă de timp generează proliferarea mucegaiului și a ciupercilor. De fapt, una dintre cele mai frecvente greșeli în spălarea hainelor este lăsarea lor în mașina de spălat timp de câteva ore, scrie express.co.uk.

Prosoapele de baie sunt rigide? Cu aceste 2 ingrediente naturale devin pufoase și nu mai ai nevoie de balsam de rufe

Prosoapele de baie sunt rigide? Cu aceste 2 ingrediente naturale devin pufoase și nu mai ai nevoie de balsam de rufe.

Chiar și prosoapele de cea mai bună calitate pot deveni în cele din urmă rigide și dure din cauza unei greșeli obișnuite. Dar este ușor să le restaurați cu articole pe care probabil le aveți deja în dulapul din bucătărie.

Prosoapele pot deveni cu ușurință tari și crocante în timp, dacă nu sunt spălate corespunzător. Dar există o modalitate simplă de a restaura prosoapele pentru a le face din nou moi. Citește mai multe aici.